Για δεύτερη φορά φέτος, η Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας και το ΦΟΥΓΑΡΟ συνδιοργανώνουν έκθεση επίλεκτων προϊόντων από παραγωγούς της Αργολίδας.

Η έκθεση ΟΙ ΚΑΡΠΟΙ ΤΗΣ ΑΡΓΟΛΙΚΗΣ ΓΗΣ ΣΤΟ ΦΟΥΓΑΡΟ διεξάγεται από την Τετάρτη 13 έως την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2017 και – ύστερα από την επιτυχία της πρώτης διοργάνωσης πέρυσι – διευρύνεται και περιλαμβάνει 17 παραγωγούς του νομού.

Για πέντε ημέρες, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γευτούν και να γνωρίσουν, μια μεγάλη γκάμα προϊόντων – όπως χυμούς, ζυμαρικά, τυροκομικά, ελιές, βότανα, γλυκά & μαρμελάδες, μέλι, παγωτό, αποστάγματα (ούζο, τσίπουρο, λικέρ), κρασί και άλλα – πολλά από τα οποία έχουν διακριθεί και βραβευτεί τόσο σε ελληνικές, όσο και σε διεθνείς εκθέσεις.

Την έκθεση θα πλαισιώσουν εκδηλώσεις γευσιγνωσίας, μουσικά και άλλα δρώμενα ώστε να αναδειχθούν όσο το δυνατόν καλύτερα τα προϊόντα του τόπου.

ΟΙ ΚΑΡΠΟΙ ΤΗΣ ΑΡΓΟΛΙΚΗΣ ΓΗΣ ΣΤΟ ΦΟΥΓΑΡΟ

2η έκθεση ανάδειξης των αργολικών προϊόντων

ΥΠΑΙΘΡΙΟΙ ΧΩΡΟΙ

Τετάρτη 13 – Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου
Ώρες λειτουργίας έκθεσης:
Τετάρτη – Πέμπτη – Παρασκευή 5-10μμ | Σάββατο & Κυριακή 11πμ-10μμ

ΕΓΚΑΙΝΙΑ: Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 8.30μμ
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μέρους της αναρτήσεως είτε ολόκληρης, με οποιαδήποτε μεταβολή του ανωτέρω κειμένου και χωρίς την παράθεση του απευθείας συνδέσμου στην ανάρτηση αυτή που είναι: www.simposio.news
Οι απόψεις των συντακτών είναι προσωπικές και το Simposio.news δεν φέρει καμία ευθύνη.
Το simposio.news επιφυλάσσεται για την άσκηση των νομίμων δικαιωμάτων του.