Νωρίτερα φέτος, το  Round K Coffee της Νέας Υόρκης έφτασε στα πρωτοσέλιδα με το νέο trendy ρόφημα του, το οποίο ερχόταν σε αντίθεση με το νέο trend του latte με ενεργό άνθρακα.

Το ποτό απέφυγε τον άνθρακα υπέρ της τέφρας καρύδας ως παράγοντα χρωματισμού, ενώ τα άλλα συστατικά περιελάμβαναν σκόνη κακάου, γάλα αμυγδάλου και εσπρέσο ψημένο μέσα στο κτίριο του Lower East Side café. Καθώς το φθινόπωρο φέρνει πιο δροσερό καιρό, ο ιδιοκτήτης του Round K, Ockhyeon Byeon (ή αλλιώς Ock), συνεχίζει να πειραματίζεται με το μενού του, προσφέροντας τώρα ένα ποτό που έχει εμπνευστεί από το ramen και ονομάζεται Coffee-men, που, όπως λέει, του θυμίζει το φθινόπωρο στην Κορέα.

Η συνταγή του καφέ και ράμεν

Η συνταγή ξεκινάει με ένα κάστανο καλυμμένο με μαρμελάδα στο κάτω μέρος του φλιτζανιού, το οποίο καλύπτεται από στρώματα γλυκιάς πατάτας και πολτού από κάστανο με πάστα αμυγδάλου και κανέλα που πιέζονται για να μοιάζουν με ένα κρεβάτι από ζυμαρικά ramen, ακολουθούμενα από ένα άλλο κάστανο με δύο μικροσκοπικά κομμάτια τραγανό μπέικον. Στη συνέχεια, το κρεβάτι πνίγεται σε ζωμό, το οποίο στην περίπτωση αυτή είναι καφές φίλτρου.

 ramen coffee round k new york

Σύμφωνα με τον Ock, όταν το κύπελλο στροβιλίζεται μερικές φορές, ο πολτός διαλύεται για να συνδυαστεί με τον καφέ, με αποτέλεσμα όχι ένα μπολ με ramen αλλά ένα ποτό με καφέ.

Εδώ, μπορείτε να δείτε το νέο ρόφημα με καφέ και ράμεν!

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μέρους της αναρτήσεως είτε ολόκληρης, με οποιαδήποτε μεταβολή του ανωτέρω κειμένου και χωρίς την παράθεση του απευθείας συνδέσμου στην ανάρτηση αυτή που είναι: www.simposio.news
Οι απόψεις των συντακτών είναι προσωπικές και το Simposio.news δεν φέρει καμία ευθύνη.
Το simposio.news επιφυλάσσεται για την άσκηση των νομίμων δικαιωμάτων του.
ΜΕΣΩdailycoffeenews.com
Από μικρός λάτρης του φαγητού, έχει μία εμμονή με την ασιατική κουζίνα καθώς επίσης και με οτιδήποτε είναι φτιαγμένο από ζύμη.