Η Κιβωτός της Βέροιας

Σε έναν από τους πιο γραφικούς πεζοδρόμους της Βέροιας επισκεφθήκαμε το Espresso Wine Bar Κιβωτός, ένα από τα πιο ιδιαίτερα all day bar της πρωτεύουσας του νομού Ημαθίας. Καταλάβαμε πως αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή γιατί αμέσως νιώσαμε πως ξεφύγαμε εντελώς από τους ρυθμούς της πόλης, χωρίς όμως να βρισκόμαστε έξω από αυτήν.

Kivotos cafe bar Βέροια

Χρώματα παντού στην Κιβωτό!

Το ethnic design, οι μαξιλάρες με τα ζωντανά χαρούμενα χρώματα, τα τραπεζάκια που έχουν το καθένα τη δική του ζωγραφιά, τα διακοσμητικά μουσικά όργανα και οι καταπληκτικοί μουσικοί ρυθμοί, εύκολα μας ταξίδεψαν σε ένα νησιωτικό περιβάλλον. Ένα  περιβάλλον που στη μια γωνιά του μαγαζιού κάνει τον επισκέπτη να νιώθει ότι βρίσκεται σε διακοπές και σε κάποια άλλη ότι ανταμώνει τους φίλους του στο αγαπημένο καθημερινό στέκι συνάντησης.

Κιβωτός cafe Βέροια

Η ατμόσφαιρα προδιαθέτει για χαλάρωση με πολλές επιλογές απόλαυσης. Μπορεί κανείς να απολαύσει ένα εξαιρετικό καφέ γεμάτο άρωμα, μια από τις 65 επώνυμες μπύρες συνοδευμένη από ένα πεντανόστιμο τορτίγια-club, ένα τσίπουρο με λαχταριστό μεζέ ή ένα κρασί από την μεγάλη λίστα ετικετών τόσο αριθμητικά όσο και ποιοτικά.

cafe Veria

Η πολύχρωμη αυλή

Ο εξωτερικός χώρος του café-bar Κιβωτός στην Βέροια, με την πολύχρωμη αυλή είναι ιδανικό σκηνικό για παρεΐστικο στέκι και ενδείκνυται για για πρωινό και απογευματινό κους-κους με καφέ αλλά και ήσυχα ηλιόλουστα μεσημέρια, Με το πέρασμα της ώρας ο ατμοσφαιρικός φωτισμός μεταμορφώνει το χώρο σε bar και διάθεση για διασκέδαση στο φουλ, τσουγγρίζοντας ποτά.

Το all day cafe-bar Κιβωτός σίγουρα προσφέρει απολαυστικές στιγμές και όσο βραδιάζει οι ρυθμοί ανεβαίνουν, ρυθμοί που ανταποκρίνονται σε μεγάλη γκάμα κοινού.

Γνωρίζοντας τους ιδιοκτήτες και το προσωπικό της Κιβωτού, αντιληφθήκαμε εύκολα το μεράκι που έχουν για τη δουλειά τους, γιατί μόνο μέσα από την αγάπη γι’ αυτό που κάνουν θα μπορούσαν να αντλήσουν τόση διάθεση, ευγένεια, χαμόγελα και εγρήγορση για άμεση εξυπηρέτηση.

Cafe στη Βέροια
Tip: Δοκιμάστε την σαλάτα kivotos και δεν θα χάσετε!

Κιβωτός Instagram

[instashow id=”9″]

Διεύθυνση: Παναγή Τσαλδάρη 38Βέροια Τηλέφωνο: 2331061101 Foursquare: κιβωτός Facebook: Kivotosbar
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μέρους της αναρτήσεως είτε ολόκληρης, με οποιαδήποτε μεταβολή του ανωτέρω κειμένου και χωρίς την παράθεση του απευθείας συνδέσμου στην ανάρτηση αυτή που είναι: www.simposio.news
Οι απόψεις των συντακτών είναι προσωπικές και το Simposio.news δεν φέρει καμία ευθύνη.
Το simposio.news επιφυλάσσεται για την άσκηση των νομίμων δικαιωμάτων του.