Η Trop Town prod. σε συνεργασία με τον Δήμο Θεσσαλονίκης και το THESSALONIKI FOOD FESTIVAL διοργανώνει ένα τριήμερο φεστιβάλ στον ευρύτερο χώρο του προαυλίου του Δημαρχικού Μεγάρου Θεσσαλονίκη με την επωνυμία TropTown Cocktail.

Το TropTown Cocktail είναι το πρώτο Open  air Cocktail Festival με δωρεάν είσοδο για το κοινό.

Σκοπός του φεστιβάλ είναι αφενός η παγίωση και εγκαθίδρυσή του σε ετήσια βάση ως πολιτιστικό προϊόν ικανό να αποτελέσει πόλο έλξης για το τουριστικό κοινό που επιθυμεί να επισκεφθεί την πόλη μας, όπως συμβαίνει και με άλλα μεγάλα ευρωπαϊκά φεστιβάλ και αφετέρου να επιχειρήσει να φέρει τους επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στους τομείς της ψυχαγωγίας, της εστίασης, της μουσικής, της γευσιγνωσίας κοντά στο ευρύ κοινό της Θεσσαλονίκης σε ένα άλλο πλαίσιο.

Αναφερόμενοι στην συνεύρεση τόσο του κοινού της Θεσσαλονίκης όσο και του τουριστικού κοινού σε ένα άλλο πλαίσιο εννοούμε ότι ο χώρος του προαυλίου του Δημαρχείου θα καλλωπιστεί με μια μεγάλη ποικιλία τροπικών φυτών σε συνεργασία με την εξειδικευμένη εταιρεία, θυμίζοντας στον επισκέπτη ‘’τροπικό δάσος’’ και θα έχει την δυνατότητα να βρεθεί σε ένα εναλλακτικό αστικό τοπίο στις αρχές του καλοκαιριού στο κέντρο της πόλης και μάλιστα στο Δημαρχιακό μέγαρο όπου θα έχει τη δυνατότητα να περιηγηθεί, να παρατηρήσει, να γευθεί ενδεχομένως κάποια κοκτέιλ και να δοκιμάσει τοπικές γεύσεις, ενώ παράλληλα μπορεί να αφουγκραστεί ήχους από μουσικούς και djs της πόλης μας.

Στον αναλόγως διακοσμημένο προαύλιο χώρο του Δημαρχείου θα τοποθετηθούν σταντ διαστάσεων 3-4 μέτρων από επαγγελματίες της εστίασης (μπαρ και εστιατόρια της πόλης), οι οποίοι θα μπορούν να πωλούν τα προϊόντα τους (κοκτέιλ η φαγητό) στο κοινό σε χαμηλές τιμές.

Δελτίο Τύπου

Troptown Cocktail Festival 2018

Λίγο πριν τις πρώτες καυτές νύχτες του φετινού καλοκαιριού έρχεται το 1ο  open air  Cocktail Festival της πόλης με δωρεάν είσοδο, το πρώτο TropTown Cocktail Festival Thessaloniki στις 18,19 και 20 Μαΐου στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης!

Γευστικά cocktails, τροπική διάθεση και δροσερές μουσικές σε ένα ξεχωριστό σκηνικό που δεν έχει ξαναγίνει, στην καρδιά της πόλης.

Για 3 ολόκληρες ημέρες το Δημαρχείο θα ντυθεί σε χρώματα Αμαζονίου και ο προαύλιος χώρος του θα μεταμορφωθεί σε μια αστική ζούγκλα γεμάτη μουσικές, ρυθμό, κόσμο, happenings και φυσικά τα πιο λαχταριστά cocktails σερβιρισμένα από τα καλύτερα cocktail bar της πόλης!

Στο 1ο TropTown Cocktail Festival θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε τα top bar της πόλης μαζεμένα, να δοκιμάσετε τα δικά τους cocktails και να περιηγηθείτε σε ένα τεράστιο tropical party! Μην το χάσετε…

Δηλώστε συμμετοχή εδω: https://troptownfestival.wordpress.com/how-to-participate/

 

 

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μέρους της αναρτήσεως είτε ολόκληρης, με οποιαδήποτε μεταβολή του ανωτέρω κειμένου και χωρίς την παράθεση του απευθείας συνδέσμου στην ανάρτηση αυτή που είναι: www.simposio.news
Οι απόψεις των συντακτών είναι προσωπικές και το Simposio.news δεν φέρει καμία ευθύνη.
Το simposio.news επιφυλάσσεται για την άσκηση των νομίμων δικαιωμάτων του.