Η Αφρική και οι… μάγειρες

Για πολλούς, η Αφρική είναι μία άγρια ήπειρος με εξωτικές ομορφιές και αξιοθέατα που εκτιμούν πολλοί λάτρεις της φύσης. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει ζήτηση για μάγειρες με την ικανότητα και φαντασία ώστε να ετοιμάσουν πιάτα που αντικατοπτρίζουν την άγρια δύναμη αυτής της ηπείρου. Πόσα χρήματα, όμως, παίρνουν οι μάγειρες που εργάζονται στην Αφρική;

Την στιγμή που γράφτηκε αυτό το άρθρο (1/12/2017) 1 Rand = 0.06 Euro.

cape-canaveral-chefExecutive Chef

Ένας Executive Chef με λιγότερο από 5 χρόνια εμπειρίας μπορεί να κερδίσει ένα μέσο μισθό που φτάνει τα R166,000. Ο μισθός περιλαμβάνει tips, μπόνους και υπερωρίες. Ένας Executive Chef με εμπειρία 5 έως 10 ετών μπορεί να αναμένει να κερδίσει ένα μέσο μισθό ύψους R232.000. Ένας έμπειρος Executive Chef με εμπειρία 10 έως 20 ετών μπορεί να κερδίσει ένα μέσο μισθό που φτάνει τα R324,000.

Head Chef

Ένας Head Chef με λιγότερο από 5 χρόνια εμπειρίας μπορεί να κερδίσει ένα μέσο μισθό που φτάνει τα R104,000. Ο μισθός περιλαμβάνει tips, μπόνους και υπερωρίες. Ένας Head Chef με εμπειρία 5 έως 10 ετών μπορεί να αναμένει να κερδίσει ένα μέσο μισθό ύψους R143,000. Ένας έμπειρος Head Chef με εμπειρία 10 έως 20 ετών μπορεί να κερδίσει ένα μέσο μισθό που φτάνει τα R183,000.

chef-africa-pumpkin

Sous Chef

Ένας Sous Chef με λιγότερο από 5 χρόνια εμπειρίας μπορεί να κερδίσει ένα μέσο μισθό που φτάνει τα R104,000. Ο μισθός περιλαμβάνει tips, μπόνους και υπερωρίες. Ένας Sous Chef με εμπειρία 5 έως 10 ετών μπορεί να αναμένει να κερδίσει ένα μέσο μισθό ύψους R148,000. Ένας έμπειρος Sous Chef με εμπειρία 10 έως 20 ετών μπορεί να κερδίσει ένα μέσο μισθό που φτάνει τα R179,000.

Sushi Chef

Ένας Sushi Chef βγάζει περίπου R67,604 ανά χρόνο. Οι περισσότεροι μάγειρες σε αυτό τον κλάδο, συνήθως, ακολουθούν κάποιον άλλο κλάδο μετά από 10 χρόνια εργασίας.

Kitchen Chef

Ο μέσος μισθός για έναν Kitchen Chef είναι R61,259 ανά χρόνο. Ο μισθός σε αυτή την θέση δεν αλλάζει σημαντικά μετά την απόκτηση εμπειρίας. Συνήθως, οι μάγειρες, αλλάζουν θέση μετά από, το πολύ, 20 χρόνια σε αυτή τη θέση.

Επίσης μπορείτε να διαβάσετε και για τους μισθούς που αμείβονται οι μάγειρες στην Αμερική, το Ηνωμένο Βασίλειο, στην Αυστραλία και το Ντουμπάι.

Africa-chef

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μέρους της αναρτήσεως είτε ολόκληρης, με οποιαδήποτε μεταβολή του ανωτέρω κειμένου και χωρίς την παράθεση του απευθείας συνδέσμου στην ανάρτηση αυτή που είναι: www.simposio.news
Οι απόψεις των συντακτών είναι προσωπικές και το Simposio.news δεν φέρει καμία ευθύνη.
Το simposio.news επιφυλάσσεται για την άσκηση των νομίμων δικαιωμάτων του.
ΜΕΣΩpayscale.com
Από μικρός λάτρης του φαγητού, έχει μία εμμονή με την ασιατική κουζίνα καθώς επίσης και με οτιδήποτε είναι φτιαγμένο από ζύμη.