Κική Αλεξούδα

Πιστή στις αρχές του ιδρυτή και πατέρα Νίκου Αλεξούδα συνεχίζει την δυναμική και τελειομανή δημιουργικότητα των ζαχαροπλαστείων τους. Μαζί με τα αδέρφια της Πόπη και Στέλιο συνεχίζουν την παράδοση του καλού και ποιοτικού γλυκού μέσω των 8 καταστημάτων τους.

Πρόκειται για μια παράδοση που ξεκίνησε το 1976 και συνεχίζεται έως σήμερα, αποδεικνύοντας πως η αίσθηση ενός γλυκού συναντά το συναίσθημα.

Alexouda-Kiki-Zaxaroplasteia

Τα ζαχαροπλαστεία Αλεξούδας είναι μια γνωστή και επιτυχημένη συνταγή εδώ και πολλά χρόνια. Νιώσατε ποτέ να σας βαραίνει η ευθύνη που αναλάβατε ένα μεγάλο όνομα;

Τα ζαχαροπλαστεία Αλεξούδας γλυκαίνουν την Θεσσαλονίκη τα τελευταία 41 χρόνια.

Η αγάπη του δημιουργού Νίκου Αλεξούδα για την ζαχαροπλαστική και τα καταστήματά μας που πλέον έγιναν οκτώ, είναι κάτι που πέρασε και σε εμάς τα παιδιά του που με γνώμονα την αγάπη συνεχίζουμε ακόμη και στις σημερινές δύσκολες εποχές. Αυτή είναι σίγουρα η μεγαλύτερη ευθύνη ή αλλιώς

Το μεγαλύτερο στοίχημα για εμάς είναι η επιβίωση και η εξέλιξη σε μια πολύ δύσκολη εποχή για την ελληνική κοινωνία.

Ποιά event που υποστηρίζουν τα ζαχαροπλαστεία Αλεξούδας, είναι τα συνηθέστερα και τα πιο αγαπημένα του κόσμου;

Υποστηρίζουμε όλα τα event από ένα coffee break έως και μια δεξίωση γάμου, βαπτίσεις και εγκαίνια καταστημάτων.

Τα συνηθέστερα θα έλεγα είναι οι εκδηλώσεις έξω από την εκκλησία μετά από κάποιο μυστήριο, είτε πρόκειται για γάμο, βάπτιση κτλ

Alexouda-Kiki-Pastry

Οι συνταγές σας είναι οι παραδοσιακές δοκιμασμένες συνταγές του Νίκου Αλεξούδα ή προσθέτετε και νέες;

Στα καταστήματα μας θα βρείτε παραδοσιακές συνταγές αλλά και νέες καινούριες, καθώς η γκάμα μας περιλαμβάνει μεγάλη ποικιλία προϊόντων, τα οποία ανανεώνονται συνεχώς ακολουθώντας τις εξελίξεις της αγοράς.

Διακρίνετε αλλαγές ως προς τις επιλογές των πελατών από περιοχή σε περιοχή;

Έχει διαπιστωθεί μεγάλη διαφορά στις επιλογές των πελατών μας στα καταστήματα μας σε κάθε γειτονιά!

Κάποιες περιοχές έχουν νεανικό κοινό ενώ άλλες πιο ώριμο ηλικιακά οπότε υπάρχουν μεγάλες διαφορές στην κατανάλωση προϊόντων ανά περιοχή.

Αν σας λέγαμε να διαλέξετε τα πρώτα τρία αγαπημένα προϊόντα των πελατών, ποια θα ήταν αυτά;

Σίγουρα στην πρώτη θέση είναι το προφιτερόλ μας το οποίο έχει ξεχωρίσει, έχει αγαπηθεί πολύ από τον κόσμο και έχει γίνει πλέον ταυτόσημο του ονόματος μας!

Στην δεύτερη θέση θα έβαζα το μιλφέιγ αλλά και τα κεράσματα μας που η καθημερινή παραγωγή τους δείχνει να τα προτιμάει ο κόσμος.

Ποιο είναι το δικό σας αγαπημένο γλυκό;

Το αγαπημένο μου γλυκό είναι… ό,τι έχει μέσα σοκολάτα!

Alexoudas-Glika

Με βάση το νέο trend προς την υγιεινή διατροφή, ποιες είναι οι νέες τάσεις ζαχαροπλαστικής;

Η νέα τάση είναι τα γλυκά με στέβια.  Έχουμε προσθέσει κάποιους κωδικούς με στέβια αλλά εγώ βλέπω ότι όποιος μπαίνει στο ζαχαροπλαστείο θέλει γλυκό να το ευχαριστηθεί!

Ποιοι είναι οι επόμενοι στόχοι σας;

Σίγουρα θα μας ενδιέφερε η αγορά του εξωτερικού, όμως υπάρχουν πολλές δυσκολίες από εξωτερικούς παράγοντες οπότε σαν στόχο για την επόμενη 3ετια έχουμε την διατήρηση των καταστημάτων μας που πλέον είναι “τα παιδιά μας” προσφέροντας στο κοινό μας ποιοτικά και γευστικά προϊόντα, όπως έχουμε μάθει τα τελευταία 41 χρόνια!

Alexoudas-Zaxaroplasteia
Alexouda Kiki
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μέρους της αναρτήσεως είτε ολόκληρης, με οποιαδήποτε μεταβολή του ανωτέρω κειμένου και χωρίς την παράθεση του απευθείας συνδέσμου στην ανάρτηση αυτή που είναι: www.simposio.news
Οι απόψεις των συντακτών είναι προσωπικές και το Simposio.news δεν φέρει καμία ευθύνη.
Το simposio.news επιφυλάσσεται για την άσκηση των νομίμων δικαιωμάτων του.