Τα φετινά αστέρια Michelin

Την Δευτέρα 26 Μαρτίου 2018 θα ανακοινωθούν τα αστέρια του φετινού Οδηγού Michelin με επιλογές εστιατορίων από μεγάλες πόλεις ευρωπαϊκών χωρών, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα.

Στην Ουγγαρία

Στην προγραμματισμένη εκδήλωση που θα γίνει φέτος στην Βουδαπέστη θα ανακοινωθούν:

  • The Michelin Chef Mentor 2018 Award, for the involvement of a chef in training young talents
  • The Michelin Young Chef 2018 Award.

Που δόθηκαν το 2017

Να υπενθυμίσουμε, ότι, το 2017 διατήρησαν τα 2 αστέρια τους ονομαστά αθηναϊκά εστιατόρια, όπως η Σπονδή και το Funky Gourmet, ενώ επίσης διατηρούν το 1 αστέρι τους τα Botrini’s, η Ηytra και το Varoulko.

michelin-estiatoria-elladaΟ οδηγός Michelin παραμένει μια αναφορά στον κόσμο της γαστρονομίας παρά τις επικρίσεις και τις αντιπαραθέσεις που συχνά εγείρονται εναντίον του και τον ανταγωνισμό των συμμετοχικών ιστότοπων και των διεθνών κατατάξεων.

Ο διάσημος οδηγός δημιουργήθηκε το 1900 από τους αδελφούς Αντρέ και Εντουάρ Μισελέν για να διατίθεται στους οδηγούς των αυτοκινήτων. Σήμερα έχει παρουσία στην Ευρώπη, στη Βόρεια και στη Νότια Αμερική με 30 εκδόσεις και με δύο νέους οδηγούς για την Ταϊπέι και τηn νότια Κίνα.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μέρους της αναρτήσεως είτε ολόκληρης, με οποιαδήποτε μεταβολή του ανωτέρω κειμένου και χωρίς την παράθεση του απευθείας συνδέσμου στην ανάρτηση αυτή που είναι: www.simposio.news
Οι απόψεις των συντακτών είναι προσωπικές και το Simposio.news δεν φέρει καμία ευθύνη.
Το simposio.news επιφυλάσσεται για την άσκηση των νομίμων δικαιωμάτων του.