Athens Bar Show

athens-bar-show

Περιγραφή

Athens Bar Show

To Athens Bar Show είναι μια εκπαιδευτική έκθεση για bartenders & επαγγελματίες του bar.

Όταν δημιουργήθηκε το 2010, ονομαζόταν “The Bar Academy Show” και έλαβε χώρα στο Metropolitan Expo, δίπλα στο αεροδρόμιο, συμμετείχαν 9 εκθέτες και το επισκέφθηκαν περίπου 1.000 επισκέπτες.

Αυτή ήταν η αρχή της προσπάθειας να στηθεί ένας νέος θεσμός που θα γίνει το ετήσιο ραντεβού για τον κλάδο των bars. Στα χρόνια που ακολούθησαν, είχε τη στήριξη από όλες τις εταιρίες με άμεση και έμμεση δραστηριότητα στον κλάδο.

Ιδιαίτερο ορόσημο είναι η διοργάνωση του 2012, όπου το «Athens Bar Show» μεταφέρεται στο κέντρο της Αθήνας, στο μοντέρνο χώρο του “The Hub Events“ για να εξυπηρετήσει καλύτερα τους επισκέπτες, προσφέροντας πολύ εύκολη, άνετη και κυρίως ασφαλή πρόσβαση στην έκθεση με τη χρήση μέσων μαζικής μεταφοράς.

Το 2013 οι επισκέπτες έφτασαν τους 3.000 με αποτέλεσμα το 2014 να μεταφερθεί στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων.

Το 2015 οι επισκέπτες έφτασαν τους 7.000 ενώ το 2016 τους 8.000 και συμμετείχαν 58 εταιρίες, από Ελλάδα και εξωτερικό. Το Athens Bar Show θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα barshow του κόσμου που διατηρεί ως κύριο πυλώνα την εκπαίδευση, τη διαμοίραση γνώσης, ιδεών και έμπνευσης για τους επαγγελματίες που την επισκέπτονται.

Η εκδήλωση που διοργανώνει η Bar Academy Hellas , προσφέρει στους επαγγελματίες τη δυνατότητα να ανακαλύψουν νέα προϊόντα, καινοτόμα εργαλεία, να ενημερωθούν για νέους τρόπους παρασκευής και σερβιρίσματος cocktail και να έρθουν σε επαφή με επιτυχημένα business models μέσα από σεμινάρια, παρουσιάσεις & γευσιγνωσίες.

Δελτίο Τύπου

Athens Bar Show

7 και 8 Νοεμβρίου 2017

Η καρδιά της πρωτεύουσας ετοιμάζεται και πάλι να χτυπήσει στο “Athens Bar Show”!

Ο λόγος φυσικά για το Athens Bar Show, το ετήσιο ραντεβού για τους επαγγελματίες του κλάδου των bars, που φέτος θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 7 & Τετάρτη 8 Νοεμβρίου, στον ιστορικό χώρο της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων.

Κάθε χρόνο που περνά, αποσπά τις καλύτερες κριτικές από εγχώριους και διεθνείς εμπειρογνώμονες, τόσο για τον τρόπο διεξαγωγής του και την ενέργεια που αποπνέει, όσο και για τη σπουδαιότητα των εκπαιδευτικών προγραμμάτων και των παρουσιαζόμενων προϊόντων. Γι’ αυτό και θεωρείται από τα πιο σημαντικά bar show στον κόσμο και το μεγαλύτερο στη Μεσόγειο.

7 και 8 Νοεμβρίου η Τεχνόπολη θα διαμορφωθεί ειδικά για τις ανάγκες της μεγαλύτερης γιορτής της εγχώριας bar σκηνής.

Κατά τη διάρκεια του event θα έχετε την ευκαιρία, μεταξύ άλλων να παρακολουθήσετε ομιλίες με θέμα τα cocktails, τα ποτά και τις τεχνικές ανάμιξης από Έλληνες και διεθνείς ειδήμονες (Αγγλία, ΗΠΑ, Ιταλία, Γαλλία, Σκωτία, Ισπανία κλπ) να δικτυωθείτε με επαγγελματίες των bars από όλη την Ευρώπη και τον υπόλοιπο κόσμο.

-να δοκιμάσετε περισσότερα από 500 προϊόντα

να ακούσετε στελέχη και επιχειρηματίες να μοιράζονται τις γνώσεις τους γύρω από τη διαχείριση και τη λειτουργία των bars

-να εμπνευστείτε από τους cocktail gurus της παγκόσμιας bar σκηνής

-να ενημερωθείτε για τις παγκόσμιες τάσεις της αγοράς και μέσω γευσιγνωσιών

-να δείτε καινοτόμα εργαλεία και εξοπλισμό για το bar σας

-να βρείτε προϊόντα, εξοπλισμό και λύσεις για το bar σας.

Η ολοένα αυξανόμενη προσέλευση στο Athens Bar Show επιβεβαιώνει τη δυναμική της ελληνικής bar σκηνής και αξίζει να αναφέρουμε πως το 2016 το παρών έδωσαν περισσότεροι από 8.000 επισκέπτες από κάθε γωνιά του κόσμου, ανάμεσά τους τουλάχιστον 3000 bartenders, ενώ δημιουργήθηκαν πάνω από 200.000 cocktails, για τις ανάγκες των γευσιγνωσιών και της εκμάθησης πρωτότυπων τρόπων σερβιρίσματος. Φέτος η προσέλευση αναμένεται να σπάσει ξανά το ρεκόρ!

Η καρδιά της πρωτεύουσας ετοιμάζεται και πάλι να χτυπήσει στο “Athens Bar Show”!

– H έκθεση απευθύνεται σε επαγγελματίες του κλάδου των bars.

Απολαύστε υπεύθυνα.

Παροχές

Πρόσβαση από ΑΜΕΑ, Φαρμακείο / Πρώτες βοήθειες, Bar, WIFI – Internet, Καφετέρια, Τουαλέτες WC, Τουαλέτες AMEA, Αυτοκίνητο, Λεωφορείο, Μετρό
, Φιλικό για σκυλιά

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μέρους της αναρτήσεως είτε ολόκληρης, με οποιαδήποτε μεταβολή του ανωτέρω κειμένου και χωρίς την παράθεση του απευθείας συνδέσμου στην ανάρτηση αυτή που είναι: www.simposio.news
Οι απόψεις των συντακτών είναι προσωπικές και το Simposio.news δεν φέρει καμία ευθύνη.
Το simposio.news επιφυλάσσεται για την άσκηση των νομίμων δικαιωμάτων του.