Το Burger Fest της Αθήνας έρχεται!

Μετά το Burger Fest ’18 – Θεσσαλονίκη, το πρώτο και μεγαλύτερο food festival της πόλης επιστρέφει και για το 2018 σε ένα απολαυστικό burgeroτριήμερο, 14, 15 και 16 Σεπτεμβρίου, που θα μας μείνει αξέχαστο.

Η μεγάλη γιορτή του burger που μέσα σε μόλις 2 διοργανώσεις εξελίσσεται σε θεσμό για την πρωτεύουσα θα πραγματοποιηθεί στον ανανεωμένο και υπέροχο χώρο στο Παλιό Αμαξοστάσιο του ΟΣΥ στο Γκάζι, έναν χώρο κατάλληλο και με όλες τις τεχνικές προδιαγραφές, έτοιμο να φιλοξενήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τους χιλιάδες φίλους του burger, μικρούς και μεγάλους! Σ’ ένα ζουμερό και γευστικό τριήμερο από τις 14 έως τις 16 Σεπτεμβρίου μερικά από τα καλύτερα εστιατόρια και burger houses της Αθήνας, θα σερβίρουν τις δικές τους ανεπανάληπτες γευστικές προτάσεις με λαχταριστά πιάτα από τα αγαπημένα μας μπιφτεκόψωμα και σε όλους τους πιθανούς συνδυασμούς.

Ετοιμαστείτε ν’ απολαύσετε μοναδικές γεύσεις που θα προκαλέσουν εκρήξεις απόλαυσης στον ουρανίσκο. Επιπλέον, οι παράλληλες δράσεις θα ενθουσιάσουν και τους πιο απαιτητικούς με live cooking, happenings, dj set, διαγωνισμούς και πολλές εκπλήξεις, ενώ το μουσικό πρόγραμμα θα ξεσηκώσει το κοινό στο κλείσιμο κάθε ημέρας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μέρους της αναρτήσεως είτε ολόκληρης, με οποιαδήποτε μεταβολή του ανωτέρω κειμένου και χωρίς την παράθεση του απευθείας συνδέσμου στην ανάρτηση αυτή που είναι: www.simposio.news
Οι απόψεις των συντακτών είναι προσωπικές και το Simposio.news δεν φέρει καμία ευθύνη.
Το simposio.news επιφυλάσσεται για την άσκηση των νομίμων δικαιωμάτων του.