Δοκιμάζοντας γεύσεις, τραγουδώντας και διασκεδάζοντας! Πρέπει να πάμε τον κόσμο μας μπροστά. Να τον εξελίξουμε διαφυλάττοντας την παράδοση μας και την αγάπη που έχουμε για τον τόπο μας.

Μια μικρή ομάδα ανθρώπων με Όραμα και θέληση είχαν ένα όνειρο. Έτσι το 2013 πραγματοποιήθηκε το πρωτο CORFU BEER FESRIVAL και το όνειρο εγινε πραγματικότητα.

Το Φεστιβάλ ειναι ενα ετήσιο γεγονός το οποίο έχει γίνει πια θεσμός. Έχει διάρκεια 5 ημέρες ενώ η είσοδος ειναι ελεύθερη.

Κάθε χρονιά διοργανώνεται με τη συνεισφορά μιας ξένης χώρας..

Δεν είναι απλά ένα φεστιβάλ Μπύρας, είναι ένα φεστιβάλ πολιτισμού και γαστρονομίας. ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΟΥΛΤΟΥΡΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΪΟΝΤΑ!

Πολλά δρώμενα λαμβάνουν χώρα όλες τις ημέρες του φεστιβάλ. Πολλοί τοπικοί παραγωγοί έχουν τη δυνατότητα να προβάλουν τα προϊόντα τους καθώς και να κάνουν πωλήσεις. Όλοι οι επισκέπτες μπορούν να δοκιμάσουν τοπικές γεύσεις, παραδοσιακά πιάτα και να αγοράσουν προϊόντα.

Συνολικά το φεστιβάλ επισκέπτονται περίπου 10.000 επισκέπτες, ενώ οι 5000 από αυτούς απόλαυσαν το φεστιβάλ τουλάχιστον δύο φορές μέσα σε πέντε ημέρες.

Μαζί μας είναι τουλάχιστον 200 εθελοντές, 350 χορευτές, 250 μουσικοί, 5 διαφορετικές ζυθοποιίες, 20 τοπικοί παραγωγοί με 180 τοπικά προϊόντα καθώς διοργανώνονται επίσης αρκετά εκπαιδευτικά σεμινάρια.

You are invited..!!

Corfu Beer Festival 2018 – Corfu meets England

26 – 30 Σεπτεμβρίου 2018

corfu-beer-festival

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μέρους της αναρτήσεως είτε ολόκληρης, με οποιαδήποτε μεταβολή του ανωτέρω κειμένου και χωρίς την παράθεση του απευθείας συνδέσμου στην ανάρτηση αυτή που είναι: www.simposio.news
Οι απόψεις των συντακτών είναι προσωπικές και το Simposio.news δεν φέρει καμία ευθύνη.
Το simposio.news επιφυλάσσεται για την άσκηση των νομίμων δικαιωμάτων του.