Φεστιβάλ Φιστικιoύ στην Αίγινα για 9η συνεχή χρονιά

AeginaFistikiFest

 

Το Φεστιβάλ Φιστiκιoύ στην Αίγινα θα πραγματοποιηθεί για 9η συνεχή χρονιά στις  14-17 Σεπτεμβρίου 2017, που διοργανώνεται από τον Δήμο Αίγινας σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής & τοπικούς παραγωγούς.

Με το “Γλυκό Φιστίκι” η Αίγινα καλωσορίζει τους επισκέπτες στο φετινό Φεστιβάλ. Πρόκειται για μια θεατρική παρουσίαση που θα σας οδηγήσει πίσω στη δεκαετία του 1960, δημιουργώντας μια  vintage ατμόσφαιρα από την ορχήστρα παραδοσιακών οργάνων και τοπικών χορευτικών ομάδων.

Εκτός από την έκθεση κατά μήκος  της  ακτογραμμής της  πόλης  της Αίγινας,  το  Φεστιβάλ της φιστικιού της Αίγινας περιλαμβάνει  εκδηλώσεις γαστρονομίας, δημιουργικές δραστηριότητες, εργαστήρια για παιδιά, συναυλίες, σεμινάρια κλπ.

Η γιορτή είναι αφιερωμένη στο διεθνώς γνωστό φιστίκι  του νησιού της Αίγινας (προϊόν με προστατευόμενη ονομασία προέλευσης) με την  μοναδική γεύση και  ποιότητα του . Πραγματοποιείται κάθε χρόνο από το 2009 στα μέσα Σεπτεμβρίου, όταν ολοκληρώνεται η συγκομιδή του φιστικιού.

Η Οργανωτική Επιτροπή του Φεστιβάλ της  Αίγινας  είναι ανοιχτή καθημερινά  8: 30-12:30.

Οδηγίες επικοινωνίας:  (+30)22970 22067, keda@aeginadimos.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μέρους της αναρτήσεως είτε ολόκληρης, με οποιαδήποτε μεταβολή του ανωτέρω κειμένου και χωρίς την παράθεση του απευθείας συνδέσμου στην ανάρτηση αυτή που είναι: www.simposio.news
Οι απόψεις των συντακτών είναι προσωπικές και το Simposio.news δεν φέρει καμία ευθύνη.
Το simposio.news επιφυλάσσεται για την άσκηση των νομίμων δικαιωμάτων του.