Το Διεθνές εμπορικό γεγονός Φρέσκων Φρούτων & ΛαχανικώνFreskon πραγματοποιείται για τρίτη συνεχή φορά στις 27-29 Απριλίου 2018 στο Διεθνές Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.  Στόχος της διοργανώτριας εταιρίας ΔΕΘ-HELEXPO είναι να αναδείξει τη Freskon ως το απόλυτο εμπορικό γεγονός για τον κλάδο των φρέσκων φρούτων και λαχανικών στην ευρύτερη περιοχή της ΝΑ Ευρώπης και Ανατολικής Μεσογείου.

Για τη φετινή διοργάνωση, επιπρόσθετος στόχος των διοργανωτών είναι η ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας, η εξωστρέφεια της ελληνικής παραγωγής καθώς και η τόνωση του πρωτογενούς τομέα.

Εκτός από το πλήθος εμπορικών επαφών, νέων συνεργασιών και συμφωνιών, που πραγματοποιούνται κατά τη διάρκεια της, η Freskon είναι και το επίκεντρο παράλληλων συνεδριακών και άλλων εκδηλώσεων, στις οποίες παρουσιάζονται οι πιο επίκαιρες εξελίξεις στην παραγωγή και εμπορία των φρέσκων φρούτων και λαχανικών.

Οι εκθέτες προέρχονται από την Αργεντινή, Βουλγαρία, Ελλάδα, Ισπανία, Ιταλία, Πολωνία, Κύπρο, Αλβανία, Αίγυπτο. Ακόμη, έχει επεκταθεί σημαντικά το πρόγραμμα των προσκεκλημένων εμπορικών επισκεπτών (hosted buyers), που θα προσελκύσει 140 επισκέπτες από την Αυστρία, Λευκορωσία, Βουλγαρία, Κύπρο, Τσεχία, Δανία, Αίγυπτο, Γαλλία, ΠΓΔΜ, Γερμανία, Χονγκ-Κονγκ, Ουγγαρία, Ιταλία, Κουβέιτ, Κιργιστάν, Λετονία, Λίβανο, Λιθουανία, Μαρόκο, Ολλανδία, Πολωνία, Ρουμανία, Ρωσία, Σαουδική Αραβία, Ισπανία, Ελβετία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Ουκρανία και Μ. Βρετανία.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μέρους της αναρτήσεως είτε ολόκληρης, με οποιαδήποτε μεταβολή του ανωτέρω κειμένου και χωρίς την παράθεση του απευθείας συνδέσμου στην ανάρτηση αυτή που είναι: www.simposio.news
Οι απόψεις των συντακτών είναι προσωπικές και το Simposio.news δεν φέρει καμία ευθύνη.
Το simposio.news επιφυλάσσεται για την άσκηση των νομίμων δικαιωμάτων του.