Η έκθεση Gourmet Exhibition 2019 έρχεται τον Απρίλιο στη Θεσσαλονίκη

Gourmet Exhibition 2019

Gourmet Exhibition 2019

Η έκθεση των Ελλήνων παραγωγών ανοίγει για τρίτη χρονιά τις πύλες της στη Θεσσαλονίκη!
Αποθήκη Γ’ Λιμάνι, 6-7-8 Απριλίου 2019!

Ο ενθουσιασμός των εκθετών και το έντονο ενδιαφέρον εμπόρων και κοινού αποτέλεσε την αφετηρία για την θέσπιση του θεσμού. Η Gourmet Exhibition εδραιώνεται πλέον ως το σημαντικότερο γεγονός προώθησης εκλεκτών προϊόντων ελαιολάδου, ελιάς, μελιού, προϊόντων delicatessen, αρωματικών φυτών & βοτάνων, αρτυμάτων και φυσικών προϊόντων προσωπικής περιποίησης.

gourmet exhibitionΗ Gourmet Exhibition γίνεται ορόσημο στην προώθηση των Ελληνικών εκλεκτών προϊόντων!

  • Κορυφαίοι χονδρέμποροι και αγοραστές από την Ευρώπη και την Ελλάδα έρχονται στην Gourmet Exhibition να ανακαλύψουν νέα εκλεκτά προϊόντα από διαλεγμένους παραγωγούς. Την μεγάλη προσέλευση των χονδρεμπόρων από την Ελλάδα και το εξωτερικό ενισχύουμε και φέτος  αυξάνοντας το επενδυτικό κεφάλαιο και χτίζοντας συνεργασίες.
  • Το κοινό της πόλης και οι επισκέπτες της έχουν την ευκαιρία να γευθούν εκλεκτά προϊόντα, να γίνουν επαγγελματίες γευσιγνώστες για μια ημέρα, να γνωρίσουν τους παραγωγούς και να απολαύσουν ποικίλες παράλληλες εκδηλώσεις.

Στην ΑΠΟΘΗΚΗ Γ στο λιμάνι, στην καρδιά της Θεσσαλονίκη, σας περιμένουμε στις 6, 7 και 8 Απριλίου 2019 για ακόμα ένα πρωτοποριακό γαστρονομικό ταξίδι.

Μείνετε ενήμεροι για ότι αφορά την έκθεση και τις εκδηλώσεις 2019!

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μέρους της αναρτήσεως είτε ολόκληρης, με οποιαδήποτε μεταβολή του ανωτέρω κειμένου και χωρίς την παράθεση του απευθείας συνδέσμου στην ανάρτηση αυτή που είναι: www.simposio.news
Οι απόψεις των συντακτών είναι προσωπικές και το Simposio.news δεν φέρει καμία ευθύνη.
Το simposio.news επιφυλάσσεται για την άσκηση των νομίμων δικαιωμάτων του.