Heraklion Gastronomy 2018

heraklion gastronomy event

Heraklion Gastronomy 2018

Γνωστοί σεφ, γυναικείοι συνεταιρισμοί, επιχειρηματίες και φορείς, ενώνουν τις δυνάμεις τους για να παρουσιάσουν τις γεύσεις και τα προϊόντα της Κρήτης. Το πρώτο «Heraklion Gastronomy» (11-14 Οκτωβρίου) θα είναι αφιερωμένο στο λάδι, το παξιμάδι και το κρασί της Κρήτης.

Ο δήμος Ηρακλείου, η περιφέρεια Κρήτης και ο Οργανισμός Λιμένος Ηρακλείου, σε συνεργασία με άλλους φορείς, φέρνουν στο προσκήνιο τις συνταγές και τα προϊόντα της Κρήτης, διοργανώνοντας το φεστιβάλ «Heraklion Gastronomy 2018».

Heraklion Gastronomy 2018Δημιουργικοί σεφ, μάγειρες με βαθιά γνώση της κρητικής κουζίνας, γυναικείοι συνεταιρισμοί, παραγωγοί και επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στον χώρο των τροφίμων και της εστίασης, δίνουν «ραντεβού» στις 11 – 14 Οκτωβρίου, στο Κεντρικό Λιμεναρχείο (χώρος στάθμευσης ΜΑΡΙΝΑ), για να μαγειρέψουν, να παρουσιάσουν συνταγές και να δώσουν στους επισκέπτες της πόλης, Έλληνες και ξένους, την ευκαιρία να «γνωρίσουν» την κρητική κουζίνα και τις πρώτες ύλες της.

Λάδι, κρασί και παξιμάδι θα βρεθούν σε πρώτο πλάνο, μέσα από γευστικές δοκιμές, ομιλίες και επιστημονικές συναντήσεις. Από το «Heraklion Gastronomy 2018» δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι μουσικές βραδιές, με φόντο το φρούριο – σύμβολο της πόλης, «Rocca a Mare» (Κούλες) και με την συμμετοχή αξιόλογων καλλιτεχνών.

Ηράκλειο, Ημέρες Γαστρονομίας 2018

Ηράκλειο, Ημέρες Γαστρονομίας 2018

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μέρους της αναρτήσεως είτε ολόκληρης, με οποιαδήποτε μεταβολή του ανωτέρω κειμένου και χωρίς την παράθεση του απευθείας συνδέσμου στην ανάρτηση αυτή που είναι: www.simposio.news
Οι απόψεις των συντακτών είναι προσωπικές και το Simposio.news δεν φέρει καμία ευθύνη.
Το simposio.news επιφυλάσσεται για την άσκηση των νομίμων δικαιωμάτων του.