Ένας αισθησιακός συνδυασμός

Όλοι αγαπάμε την σοκολάτα και το κρασί. Αλλά, γενικά δεν συνηθίζουμε να τα απολαμβάνουμε μαζί. Ή μήπως μπορούμε; Τώρα, πλέον μπορείτε να τα απολαμβάνετε μαζί εξαιτίας μίας Βρετανικής εταιρείας παραγωγής αλκοόλ που ονομάζεται Rubis.

Δεν πρέπει να το συγχέουμε με τα γλυκά λικέρ σοκολάτας που ξεμένουν μετά την παρέλευση των διακοπών. Το Whisky Exchange περιγράφει αυτό το προϊόν σοκολάτας ως ένα “εμπλουτισμένο ισπανικό κρασί σοκολάτας φτιαγμένο από σταφύλια Tempranillo (πιο συχνά βρίσκονται στη Rioja) αναμεμειγμένο με πλούσια σοκολάτα.”

Θετικά reviews

Με άλλα λόγια, αυτή η “εναλλακτική λύση” είναι περισσότερο ένα πραγματικό επιδόρπιο κρασιού παρά μία πρωτότυπη κρασοϊδέα. Και σύμφωνα με διάφορα reviews πελατών, είναι ένα μελλοντικό hit. Τα σχόλια κυμαίνονται από “Είναι ο ουρανός σε ένα μπουκάλι!” μέχρι το “Wow, απολύτως τέλειο!!” και “Ένα όμορφο κρασί, ιδανικό για όσους αγαπούν τη σοκολάτα και/ή το κόκκινο κρασί”.

Η Rubis περιγράφει τη γεύση ως “έχοντας μία ιδέα από πλούσιο κεράσι και κόκκινα φρούτα που περιβάλλεται από βελούδινη σκούρα σοκολάτα” και προτείνει να το σερβίρετε είτε σε θερμοκρασία δωματίου, είτε πάνω από πάγο. Η ευελιξία του δεν τελειώνει εκεί, η σελίδα Instagram της εταιρείας έχει επίσης μια χούφτα από πλούσιες συνταγές – συμπεριλαμβανομένων των κοκτέιλ και των επιδόρπια:

Ακούγεται τέλειο! Το μόνο εμπόδιο; Η αγορά του: Όπως ανακάλυψε το Delish, παρόλο που το μπουκάλι είναι διαθέσιμο για ηλεκτρονική αγορά (στην προσιτή τιμή των 15 ευρώ), τα έξοδα αποστολής και διεκπεραίωσης διεθνώς ανέρχονται σε πάνω από το διπλάσιο.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μέρους της αναρτήσεως είτε ολόκληρης, με οποιαδήποτε μεταβολή του ανωτέρω κειμένου και χωρίς την παράθεση του απευθείας συνδέσμου στην ανάρτηση αυτή που είναι: www.simposio.news
Οι απόψεις των συντακτών είναι προσωπικές και το Simposio.news δεν φέρει καμία ευθύνη.
Το simposio.news επιφυλάσσεται για την άσκηση των νομίμων δικαιωμάτων του.
ΜΕΣΩrefinery29.com
Από μικρός λάτρης του φαγητού, έχει μία εμμονή με την ασιατική κουζίνα καθώς επίσης και με οτιδήποτε είναι φτιαγμένο από ζύμη.