Η Μαρία Παππά  βρίσκεται δίπλα σ’ αυτούς που θέλουν να οργανώσουν μια απόλυτα επιτυχημένη εκδήλωση. Η εταιρεία της, η «Idea events», παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες σχεδιασμού διοργάνωσης εκδηλώσεων στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Η κ. Παππά απαντά στο Simposio.news

maria papa

Το δυσκολότερο στάδιο στη δημιουργία ενός event είναι ο σχεδιασμός, η προβολή του ή η υλοποίησή του;

Το δυσκολότερο στάδιο στη δημιουργία του event είναι σίγουρα ο σχεδιασμός του και αυτό οφείλεται στο ότι κάθε περίπτωση είναι μοναδική και θα πρέπει να μπεις στην ψυχολογία και τα θέλω του πελάτη σου. Όλα τα επόμενα στάδια έχουν τις δυσκολίες τους, αλλά οι συνεργάτες μας είναι άριστοι και αυτό είναι πολύ σημαντικό.

Έχετε αντιμετωπίσει προβλήματα στη συνεργασία σας με τις αίθουσες εκδηλώσεων και, αν ναι, ποια είναι αυτά;

Σε γενικές γραμμές δεν έχουμε αντιμετωπίσει σοβαρά προβλήματα στις συνεργασίες μας και αυτό γιατί συνεργαζόμαστε με χώρους, οι οποίοι έχουν επαγγελματισμό και ήθος.

Με τα οικονομικά θέματα που έχουν προκύψει στη χώρα μας, ποιες εκδηλώσεις περιορίστηκαν περισσότερο;

Οι εταιρικές εκδηλώσεις είναι αυτές που έχουν πληγεί από την παγκόσμια οικονομική κατάσταση και κατά συνέπεια και στην Ελληνική αγορά.

Οι πελάτες συνήθως  έρχονται κατασταλαγμένοι για το τι θέλουν στην εκδήλωση τους; Ποιες είναι οι συνηθέστερες «παράλογες» απαιτήσεις των πελατών;

Όχι οι πελάτες δεν ξέρουν τι θέλουν, άλλωστε γι’ αυτό έρχονται σε μας και ψάχνουν μέσα από τις γνώσεις μας να βρουν το καλύτερο που τους εκφράζει. Σίγουρα υπάρχει στο μυαλό τους αυτό που ονειρεύονται, αλλά πολλές φορές υπάρχει σύγχυση από την μεγάλη πληροφόρηση που υπάρχει στο internet με διαφορετικά στυλ. Όσον αφορά στις απαιτήσεις των πελατών, δεν θεωρώ ότι κάτι είναι μη υλοποιήσιμο.

 

Θεωρείτε πως υπάρχει μια τάση πιο χαλαρή και ανέμελη ως προς το προφίλ των εκδηλώσεων σε σχέση με παλαιότερα;

Ναι, στις περισσότερες των περιπτώσεων οι πελάτες θέλουν πια να διασκεδάσουν υπό μορφή πάρτι και όχι στημένων καταστάσεων. Αυτό βέβαια έχει σαν αποτέλεσμα όλοι να περνάνε καλύτερα.

H πλειοψηφία  των πελατών τι χώρο επιλέγει συνήθως για την γαμήλια δεξίωση και γιατί;

Οι χώροι επιλέγονται από τους πελάτες με βάση την τοποθεσία και οπωσδήποτε την οικονομική προσφορά που θα τους δοθεί.

Ποιο ήταν το πιο περίεργο γεγονός που θυμάστε από κάποιο event;

Ένα περίεργο γεγονός δεν έχω να σας πω…Δεν θα ξεχάσω όμως ποτέ το γάμο 2 νέων παιδιών πολύ ερωτευμένων επί 7 χρόνια, όπου κατά την ώρα του μυστήριου πραγματικά λουζόντουσαν στο «φως»!!!! Ένα φως που δεν προερχόταν βέβαια από τους προβολείς αλλά ένα εσωτερικό φως … μια αύρα ουράνια. Αυτό θα το θυμάμαι για πάντα!

Ποιο «δύσκολος» συνεργάτης είναι ο Bartender ή ο dj;

Κανείς συνεργάτης δεν είναι δύσκολος με την έννοια που με ρωτάτε αν έχει γίνει σωστό πλάνο από την αρχή. Σίγουρα όμως μεγάλη ευθύνη για την εξέλιξη της εκδήλωσης έχει ο Dj  ο οποίος καλείται να «κρατήσει» το κέφι στα ύψη και να μη γίνει κοιλιά στη διασκέδαση.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μέρους της αναρτήσεως είτε ολόκληρης, με οποιαδήποτε μεταβολή του ανωτέρω κειμένου και χωρίς την παράθεση του απευθείας συνδέσμου στην ανάρτηση αυτή που είναι: www.simposio.news
Οι απόψεις των συντακτών είναι προσωπικές και το Simposio.news δεν φέρει καμία ευθύνη.
Το simposio.news επιφυλάσσεται για την άσκηση των νομίμων δικαιωμάτων του.