Οι αθλητές παίρνουν θέσεις στην εκκίνηση

Στον πρώτο διάδρομο ο Δημητράκης, παγκόσμιο ρεκόρ 2015 στο φροντιστήριο πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, φιναλίστ στους μαθητικούς αγώνες πιάνου για το 2014.

Στο δεύτερο διάδρομο η Ελενίτσα. Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα στην αριθμητική και τη γεωγραφία.

Στον τρίτο διάδρομο η Μάχη. Τρεις φορές Ολυμπιονίκης στο 4 Χ Ιστορία, Θρησκευτικά, Νέα Ελληνικά, Οικοκυρικά. Μπλα μπλα, μπλα μπλα …

Ο αφέτης πυροβολεί και ο αγώνας αρχίζει.

Track-Field-stivos

ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ

Αθλητές, υπεραθλητές και πρωταθλητές, που θυσιάζετε ότι σημαντικότερο δεν σας αφήνει η εποχή σας να έχετε, (το παιχνίδι), στην Ελλάδα του σήμερα, και εδώ και τρία χρόνια δηλαδή, θα θυσιάσετε και κάτι ακόμα.

Την σάλτσα στην πίτσα, το πλήρες γάλα, τα μπισκότα με την γέμιση (που βουτάγαμε στο πλήρες γάλα), το παγωτό, τα πατατογαριδοπιτσινοφουντούνια, τα αναψυκτικά.

Όλα δικάστηκαν, καταδικάστηκαν και εκτελέστηκαν στα 12 βήματα.

Έτσι είναι αγαπητοί μου. Το υπουργείο παιδείας αποφάσισε τα σχολικά κυλικεία να γίνουν λίγο σαν την κουζίνα στο Σισμανόγλειο.

Καλέ μου Υπουργέ, οι αθλητές της εκπαίδευσης – γιατί απλά παιδιά δεν τα λες – δεν πάσχουν από λοιμώδη μονοπυρήνωση και δεν πρέπει να τρώνε μπέικον.

Εσύ Υπουργέ μου όταν μασαμπουκιάζεις στην ψαροταβέρνα φωνάζεις «που είσαι μάστορα, ρίξε 1 κιλό μπαρμπούνια light στον άνθρακα;!!!»

Αρκετές γενιές μεγάλωσαν με παγωτό μπομπονέλα υπηρέτησαν πατρίδα, σπούδασαν, έκαναν ψωμοσάκουλα, έγιναν Υπουργοί. Άλλοι πάλι δεν έβγαλαν ούτε δημοτικό και σου λένε περάστε από το γραφείο μου. Πάντως, όλοι μα όλοι στο σχολείο τους, στο διάλειμμα, ΕΤΡΩΓΑΝ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥΣ, πριν μπουν στο επόμενο μάθημα γιατί η μαμά τους το μεσημέρι είχε φακές. Είπαμε να γίνουμε Ευρώπη αλλά μην πάθουμε και «ποιότητα».

Όχι κύριε Υπουργέ μου.

Να μη γίνουμε Ευρώπη! Η Ευρώπη να γίνει Ελλάδα!

Να μάθει και το γερμανόπουλο στο διάλλειμα να τρώει σκουπιδάκια με τίνγκα ζάχαρη, όχι να ζει με πρέτσελ, που δεν είναι τίποτε άλλο παρά κουλούρι Θεσσαλονίκης σε σχήμα σβάστικας. Δώστε στα παιδιά έστω μια ανάμνηση σαν αυτή που με συντροφεύει για χρόνια.

φαγητο σχολείουΟ θείος Νείλος προμηθευτής κυλικείου, να φορτώνει 3 οικογένειες (12 άτομα) στο WV T1 φορτηγάκι του για εκδρομή και όλα τα πιτσιρίκια της παρέας να ξεσκίζουμε τις τσίχλες που η μυρωδιά τους μου γαργαλάει ακόμα τη μύτη… και δόξα το Θεό, Υπουργός δεν έγινα!!!

WV t1

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μέρους της αναρτήσεως είτε ολόκληρης, με οποιαδήποτε μεταβολή του ανωτέρω κειμένου και χωρίς την παράθεση του απευθείας συνδέσμου στην ανάρτηση αυτή που είναι: www.simposio.news
Οι απόψεις των συντακτών είναι προσωπικές και το Simposio.news δεν φέρει καμία ευθύνη.
Το simposio.news επιφυλάσσεται για την άσκηση των νομίμων δικαιωμάτων του.