Η  ένωση οινοπαραγωγών «Οίνοι Βορείου Ελλάδος» και το Thessaloniki Food Festival του Δήμου Θεσσαλονίκης,  διοργανώνουν την Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου, στην Casa Bianca, εκδήλωση οινογνωσίας και γευσιγνωσίας με θέμα Τοποποικιλίες & στυλ κρασιού.

Θα γνωρίσουμε και θα δοκιμάσουμε ποικιλίες που καλλιεργούνται στον Βορειοελλαδίτικο αμπελώνα δίνοντας ξεχωριστούς οίνους, και στυλ κρασιών τα οποία με τη σειρά τους αναδεικνύουν τις ποικιλίες αλλά και τον τόπο προέλευσής τους.

Τους 12 διαφορετικούς οίνους της βραδιάς που ξεχωρίζουν για τις ποικιλίες ή το στυλ τους, ή και τα δύο, θα τους απολαύσουμε συνδυάζοντάς τους με ποντιακά τυριά Ραγιάν και αρτοποιήματα Κουκουμέρια.

Παρουσίαση: Βασίλης Γαλανός, δημοσιογράφος οίνου.

Η εκδήλωση, που εντάσσεται στο πρόγραμμα του 7ου Thessaloniki Food Festival, αποτελεί μέρος της κεντρικής εκδήλωσης γευσιγνωσίας κρασιών και αποσταγμάτων «Τα ΒορΟινά», των οινοπαραγωγών-μελών της ένωσης «Οίνοι Βορείου Ελλάδος».

Τοποποικιλίες & Στυλ Κρασιού

Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου, ώρα 20:00

Casa Bianca – Δημοτική Πινακοθήκη Θεσσαλονίκης

Λεωφ. Βασιλίσσης Όλγας 180

Τ. 2313 318538

Αριθμός θέσεων περιορισμένος.

Παρακαλούμε για την έγκαιρη κράτησή σας.

Κόστος συμμετοχής ανά άτομο: 10€

Τηλέφωνο κρατήσεων: 2310 281617

 

Διοργάνωση εκδηλώσεων: Οίνοι Βορείου Ελλάδος – Τα ΒορΟινά

Τ. 2310 281617 & 2310 281632 – Ε. info@wineroads.gr

www.winesofnorthgreece.gr – f/winesofnorthgreece

www.voroina.gr – f/voroina

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μέρους της αναρτήσεως είτε ολόκληρης, με οποιαδήποτε μεταβολή του ανωτέρω κειμένου και χωρίς την παράθεση του απευθείας συνδέσμου στην ανάρτηση αυτή που είναι: www.simposio.news
Οι απόψεις των συντακτών είναι προσωπικές και το Simposio.news δεν φέρει καμία ευθύνη.
Το simposio.news επιφυλάσσεται για την άσκηση των νομίμων δικαιωμάτων του.