Έρχεται το Oktoberfest, γιορτή μπύρας και λουκάνικα για 12 ώρες!

Αν θέλεις να ζήσεις ένα αυθεντικό Oktoberfest και δεν προλαβαίνεις να πεταχτείς στο Μόναχο τότε ο δρόμος σου σε βγάζει στη Γερμανική Σχολή Θεσσαλονίκης.

beers

Αν θέλεις να ζήσεις ένα αυθεντικό Oktoberfest και δεν προλαβαίνεις να πεταχτείς στο Μόναχο τότε ο δρόμος σου σε βγάζει στη Γερμανική Σχολή Θεσσαλονίκης. Το διοργανώνει γνήσια και με γερμανική υπογραφή τα τελευταία χρόνια στην αυλή της. Μία ημέρα, μία γιορτή γεμάτη λουκάνικα και μπίρα στις 30 Σεπτεμβρίου 2017 από τις 11 το πρωί στις εγκαταστάσεις της Γερμανικής Σχολής.

Στους υπαίθριους χώρους της Γερμανικής Σχολής από το πρωί μέχρι και αργά το βράδυ, παλιοί και νέοι φίλοι του Oktoberfest θα χουν την ευκαιρία να δουν την γερμανική παράδοση και να μπουν στο κλίμα της γερμανικής κουλτούρας, αλλά και να δοκιμάσουν γεύσεις από τη γερμανική κουζίνα.

Να δοκιμάσουν τις γνωστές γερμανικές σπεσιαλιτέ βασισμένες σε αυθεντικές συνταγές, όπως το περίφημο κότσι με ξινό λάχανο, το Leberkaese, το λουκάνικο με πατατοσαλάτα, διάφορα είδη μπίρας, αλλά και να απολαύσετε γνωστά κομμάτια της παραδοσιακής βαυαρικής μουσικής.

INFO 

Oktoberfest

30 Σεπτεμβρίου 2017

11.00 – 23.00

Γερμανική Σχολή Θεσσαλονίκης

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μέρους της αναρτήσεως είτε ολόκληρης, με οποιαδήποτε μεταβολή του ανωτέρω κειμένου και χωρίς την παράθεση του απευθείας συνδέσμου στην ανάρτηση αυτή που είναι: www.simposio.news
Οι απόψεις των συντακτών είναι προσωπικές και το Simposio.news δεν φέρει καμία ευθύνη.
Το simposio.news επιφυλάσσεται για την άσκηση των νομίμων δικαιωμάτων του.