Monday, 27/5/2024

Όροι και Προϋποθέσεις Συμμετοχής σε Σεμινάρια & Webinars

Με την εγγραφή σας στα Σεμινάρια – Webinars, αποδέχεστε τους παρακάτω όρους συμμετοχής.

Τεχνολογία Webinars

Η marketing consultant δεν φέρει ευθύνη σε περίπτωση που ο συμμετέχοντας δεν μπορέσει να συνδεθεί στο webinar για τεχνολογικούς λόγους. Οι τεχνολογικές διαδικασίες της συμμετοχής αποστέλλονται όλες με αναλυτικά emails και μπορούν ακόμα να διαβαστούν και στο site της ClickMeeting (δείτε εδώ).

 

Οδηγίες ασφάλειας (για τα δια ζώσης σεμινάρια)

Οι υπεύθυνοι του εργαστηρίου είναι αρμόδιοι για την τήρηση των κανόνων ασφάλειας & είναι εκπαιδευμένοι στις Πρώτες Βοήθειες. Στο χώρο όπου πραγματοποιούνται τα εργαστήρια, οι συμμετέχοντες οφείλουν να τηρούν τις οδηγίες του υπεύθυνου του εργαστηρίου περί ασφαλείας και προβλεπόμενης διαδικασίας αντιμετώπισης έκτακτων περιπτώσεων.

Παροχές

Κατά τη διάρκεια του εργαστηρίου σε φυσικό χώρο δύναται να προσφέρουμε σνακ, αναψυκτικά και καφέ. Τα έξοδα μετακίνησης και διαμονής αναλαμβάνει ο ίδιος ο μετέχων. Περαιτέρω έξοδα δεν υπάρχουν. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το εργαστήριο θα λάβετε κατόπιν της επιτυχούς εγγραφής σας.

Ευθύνη

Αποκλείεται οποιαδήποτε ευθύνη της Simposio.news, των ιδιοκτητών των χώρων διοργάνωσης ή των εξουσιοδοτημένων από αυτούς προσώπων για οποιεσδήποτε βλάβες, κυρίως λόγω ατυχημάτων, ζημιών, απώλειας ή κλοπής, καθώς και αξιώσεις αποζημιώσεων λόγω ακυρώσεων και αλλαγής των ημερομηνιών. Το αυτό ισχύει και σε περίπτωση μη έγκαιρης ακύρωσης ή μη πραγματοποίησης της διοργάνωσης, ακόμη και εαν η εκ των προτέρων ενημέρωση των μετεχόντων δεν είναι εφικτή.

Περιορισμένη Ευθύνη

Tα εργαστήρια Επιχειρηματικής Συμβουλευτικής και τα webinars είναι καθαρά εκπαιδευτικά και δεν παρέχουν συγκεκριμένες συμβουλές για επενδύσεις ή σίγουρο κέρδος. Σκοπός είναι η γνωριμία των συμμετεχόντων με τις βασικές αρχές μάρκετινγκ μιας επιχείρησης. Κάθε επιχείρηση είναι διαφορετική και χρειάζεται εξατομικευμένη προσέγγιση, γιαυτό και ενδείκνυται η συμβουλή ειδικών.

Ακυρώσεις

Η Simposio.news διατηρεί ανά πάσα στιγμή το δικαίωμα ακύρωσης, ειδικά εάν δεν υπάρχουν αρκετές δηλώσεις συμμετοχής. Το κόστος συμμετοχής επιστρέφεται 100%.

Οι συμμετέχοντες μπορούν να ακυρώσουν την συμμετοχή τους έως και 48 ώρες πριν την διεξαγωγή του εργαστηρίου με 100% επιστροφή των χρημάτων τους. Μετά το διάστημα αυτό δεν προβλέπεται η επιστροφή του κόστους συμμετοχής.

Οι ακυρώσεις μπορούν να γίνουν μόνο με email στο info@simposio.news.

Αποθήκευση δεδομένων – Τήρηση προσωπικών δεδομένων – Ανανεωμένοι όροι Βάσει Κανονισμού GDPR με ισχύ από 25/5/2018

Με την εγγραφή σας δηλώνετε ότι συμφωνείτε με την αποθήκευση, επεξεργασία και χρήση των προσωπικών σας δεδομένων από την Simposio.news και τον ορισμένο από τον νόμο υπεύθυνο επεξεργασίας του Αρχείου Προσωπικών Δεδομένων για εσωτερικούς σκοπούς (διοργανώσεις, προσκλήσεις, ενημερώσεις υπηρεσιών) υπό την τήρηση των ισχυόντων κανόνων προστασίας δεδομένων. Ανάκληση των παραπάνω είναι εφικτή ανά πάσα στιγμή στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@simposio.news

Η Simposio.news διατηρεί ανά πάσα στιγμή το δικαίωμα τροποποιήσεων των όρων συμμετοχής.

Επικοινωνία

Εάν έχετε ερωτήσεις, σχόλια ή καταγγελίες σχετικά με την διαχείριση ή την προστασία από εμάς των προσωπικών σας δεδομένων ή εάν επιθυμείτε να τροποποιήσετε τα προσωπικά σας δεδομένα ή να εξασκήσετε οποιοδήποτε δικαίωμά σας ως υποκείμενο των δεδομένων, παρακαλείστε να επικοινωνήσετε μαζί μας στη διεύθυνση info@simposio.news.

Οι όροι “εμείς” και “Simposio.news”  αναφέρονται στην Ατομική επιχείρηση με την επωνυμία ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, που εδρεύει στη ΠΑΡΑΦΕΝΤΙΔΟΥ 11, στην Πυλαία Θεσσαλονίκης.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μέρους της αναρτήσεως είτε ολόκληρης, με οποιαδήποτε μεταβολή του ανωτέρω κειμένου και χωρίς την παράθεση του απευθείας συνδέσμου στην ανάρτηση αυτή που είναι: www.simposio.news
Οι απόψεις των συντακτών είναι προσωπικές και το Simposio.news δεν φέρει καμία ευθύνη.
Το simposio.news επιφυλάσσεται για την άσκηση των νομίμων δικαιωμάτων του.

Newsletter

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε τα τελευταία άρθρα και τις συνεντεύξεις από τον κλάδο της εστίασης, Bar - Cafe - Restaurant - Bakery