The Meet Market

The-Meet-Market

The Meet Market

Μια διήμερη γιορτή καινοτομίας και πρωτοπορίας.

Μία νομαδική αγορά από τοπικά προϊόντα, φρέσκιες ιδέες, φιλικό κοινό και συμμετέχοντες.

Ένα οπτικο-ακουστικό παζλ από χειροποίητα ρούχα ανεξάρτητων σχεδιαστών, αξεσουάρ, αντικείμενα τέχνης, βιολογικά προϊόντα, είδη σπιτιού, νόστιμες λιχουδιές, συλλεκτικά vintage & retro προϊόντα, βινύλια, διαδραστικά παιχνίδια, δώρα, DJ sets και θετική ενέργεια!

Δελτίο Τύπου

The Meet Market – The Blender Gallery

Παρασκευή 13 – Κυριακή 15 Οκτωβρίου, 2017

Ζησιμοπούλου 4, Γλυφάδα ΤΚ. 166 74

Παρασκευή Οpening Party από 18:00 – 00:00

Σάβ. από 13:00 – 00:00 // Κυρ. από 13:00 – 22:00

Aυτό τον Οκτώβρη το Meet Market πακετάρει τα πράγματά του από το Κέντρο της Αθήνας και κατευθύνεται στα Νότια Προάστια για να συστηθεί για πρώτη φορά στo κοινό της Γλυφάδας, μέσα από μια δημιουργική συνεργασία με την Βlender Gallery.

Με 60 περίπτερα δημιουργικών, τοπικών και ανεξάρτητων ελληνικών μικροεπιχειρήσεων αναλαμβάνουμε να γεμίσουμε τον εκθεσιακό χώρο και την υπέροχη αυλή του!

Θα ξεκινήσουμε την Παρασκευή 13/10  (δίνοντας την απαραίτητη ώθηση που χρειάζεται!) με ένα opening party  γεμάτο εκπλήξεις, οπότε σιγουρευετείτε πως θα περάσετε μια βόλτα για ένα end-of-the-week κοκτέιλ και μερικούς χορευτικούς ήχους για να ξεκινήσει σωστά το Σαββατοκύριακο!

Όπως πάντα, δεν θα λείπουν τα διαδραστικά παιχνίδια για παιδιά (στον υπόγειο χώρο της Blender Gallery), non-stop dj sets δίνοντας ρυθμό στο Σαββατοκύριακο και δώρα για όλους στο κεντρικό ταμείο!

Σας περιμένουμε, λοιπόν, να μας επισκεφθείτε στο ανανεωμένο Meet Market ή αλλιώς “Meet Market with a twist”– SOUTH SIDE REPRESENT! Ραντεβού στη Γλυφάδα!

 

Παροχές

Πρόσβαση από ΑΜΕΑ, Ιατρός, Φαρμακείο / Πρώτες βοήθειες, Εστιατόριο, Bar, WIFI – Internet, Καφετέρια, Τουαλέτες WC, Τουαλέτες AMEA, Τουαλέτες BABY, Αυτοκίνητο, Λεωφορείο, Τρένο
, Μετρό
, Ποδήλατο, Φιλικό για παιδιά, Φιλικό για σκυλιά, Παιδότοπος

Πρόγραμμα

Imaginary Rooms

Tο Imaginary Rooms επιστρέφει με διάθεση για να κάνει Doodles και Graffiti σε γιγαντιαίες επιφάνειες, μαζί με τους μικρούς φίλους που θα παρευρεθούν στο Meet Market.

Doodling Workshop.

14.00-15.20, ηλικίες: 7-12 ετών

Mε μοναδικά εργαλεία ένα μαύρο μαρκαδόρο, χαρτί και τον αυθορμητισμό μας μαθαίνουμε τι είναι το δημιουργικό λάθος, εξερευνούμε τα όρια της δημιουργικότητάς μας και ανακαλύπτουμε το character design.

Graffiti Workshop.

15.30-17.00, ηλικίες: 7-12 ετών

Πόσα προσχέδια πρέπει να ετοιμάσει ένας γκραφιτάς πριν ζωγραφίσει έναν τοίχο; Βασική graffiti τυπογραφία για παιδιά που γνωρίζουν ότι τέχνη, παιχνίδι κι εκπαίδευση είναι συνώνυμα.

To Imaginary Rooms είναι το δημιουργικό studio που απαρτίζεται από τη γραφίστα και character designer Νάντια Στασινού και τον αρχιτέκτονα και street artist Μανώλη Ηλιόπουλο. Στόχος τους είναι να μεταδώσουν “Έμπνευση στη Σύγχρονη Οικογένεια” μέσα από Workshops, Εικονογραφήσεις και Τοιχογραφίες.

Είσοδος Ελεύθερη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΝΤΟΜΑ!

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μέρους της αναρτήσεως είτε ολόκληρης, με οποιαδήποτε μεταβολή του ανωτέρω κειμένου και χωρίς την παράθεση του απευθείας συνδέσμου στην ανάρτηση αυτή που είναι: www.simposio.news
Οι απόψεις των συντακτών είναι προσωπικές και το Simposio.news δεν φέρει καμία ευθύνη.
Το simposio.news επιφυλάσσεται για την άσκηση των νομίμων δικαιωμάτων του.