Η Θεσσαλία καλωσορίζει το επώνυμο ελληνικό κρασί

Δοκιμάστε πάνω από 400 κορυφαία ελληνικά κρασιά σ΄ ένα διήμερο φεστιβάλ οίνου. Συνδέουμε τους οινοπαραγωγούς της χώρας με το καταναλωτικό κοινό αλλά και τους επαγγελματίες οίνου και εστίασης της Θεσσαλίας.

Πρόσβαση

Ελάτε στις 18 & 19 Νοεμβρίου, από τις 12.00 – 20.00 στο ξενοδοχείο Divani Palace, στο κέντρο της Λάρισας.

Αγορά εισιτηρίου

Προμηθευτείτε στην είσοδο το εισιτήριο σας και παραλάβετε ένα ειδικό ποτήρι κρασιού και το βιβλιαράκι σημειώσεων.

Σε προνομιακή τιμή θα μπορέσετε να προμηθευτείτε το εισιτήριο σας, στα σημεία προπώλησης των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων.

Τιμή εισόδου 10€ (διήμερο πάσο 16€)

(Για ειδικές τιμές σε φοιτητικές ομάδες, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας)

Είσοδος στο χώρο του φεστιβάλ οίνου

Εισέλθετε με το ποτήρι σας στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του ξενοδοχείου που βρίσκονται οι οινοπαραγωγοί & εκθέτες γαστρονομικών προϊόντων.

Τα προϊόντα γαστρονομίας

Στο lobby του ξενοδοχείου θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε και να δοκιμάσετε αλλά και να αγοράσετε ιδιαίτερα προϊόντα σχετικά με την εστίαση, όπως και barista που θα σερβίρουν καφέ.

Η γευστική δοκιμή κρασιού

Πλησιάζετε τους πάγκους των οινοπαραγωγών ώστε να σας σερβίρουν την μερίδα γευστικής δοκιμής. Τα απαραίτητα πτυελοδοχεία σε κάθε πάγκο θα υπάρχουν ώστε να αδειάσετε τα ποτήρια σας ή την μερίδα δοκιμής που γευτήκατε.

Tips: Δεν είναι υποχρεωτικό να πίνετε κάθε κρασί που δοκιμάζετε! Προτιμήστε να δοκιμάζετε μεθοδικά και να κρατάτε σημειώσεις από τα κρασιά που σας άρεσαν.

Στόχος

Δοκιμάζετε καθώς μαθαίνετε περισσότερα γι’ αυτό που με τόσο κόπο και μεράκι παράγεται. Κρασί και γαστρονομία, συγκεντρωμένα στον ίδιο χώρο για ένα μοναδικό Umami διήμερο. Οι παραγωγοί θα είναι πίσω από τους πάγκους και με ιδιαίτερη χαρά θα απαντούν στις ερωτήσεις σας!

Masterclass

Αν ενδιαφέρεστε για κάποιο από τα ιδιαίτερα masterclass που θα πραγματοποιηθούν στο ξενοδοχείο, μέσα στα πλαίσια του Umami Festival Thessaly.

Σας περιμένουμε

Ραντεβού στο Umami Festival Thessaly λοιπόν!

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μέρους της αναρτήσεως είτε ολόκληρης, με οποιαδήποτε μεταβολή του ανωτέρω κειμένου και χωρίς την παράθεση του απευθείας συνδέσμου στην ανάρτηση αυτή που είναι: www.simposio.news
Οι απόψεις των συντακτών είναι προσωπικές και το Simposio.news δεν φέρει καμία ευθύνη.
Το simposio.news επιφυλάσσεται για την άσκηση των νομίμων δικαιωμάτων του.