Χάρτης των Γεύσεων 2017

xartis-ton-geusewn-2017

Φέτος ο Χάρτης των Γεύσεων θα μας υποδεχτεί στο Συνεδριακό Κέντρο Ι. Βελλίδης από το Σάββατο 2 έως την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2017, προτείνοντας περισσότερες, άνετες γευστικές δοκιμές και πρωτοποριακές παράλληλες εκδηλώσεις.

Ο Χάρτης των Γεύσεων είναι η σημαντικότερη οινική εκδήλωση στη Βόρεια Ελλάδα. Από την πρώτη του διοργάνωση, το 2003, μέχρι σήμερα, έχει συμβάλλει ουσιαστικά στην ποιοτική και στοχευμένη επικοινωνία και προώθηση του ελληνικού κρασιού και κατ’ επέκταση στη δημιουργία οινικής παιδείας. Πλέον, έχει εξελιχθεί σε ιδανική πλατφόρμα συνάντησης του οινικού κόσμου ολόκληρης της Ελλάδας. Οινοποιοί, αποσταγματοποιοί και εισαγωγείς προβάλλουν τα προϊόντα και τη δραστηριότητά τους στους χιλιάδες επισκέπτες: καταναλωτές, πλήθος σημαντικών οινικών προσωπικοτήτων και επαγγελματιών από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Φέτος, για τη 15η διοργάνωση, και παρά τις αντιξοότητες που προκύπτουν από την οικονομική κρίση και τις προεκτάσεις της, η Wine Plus συνεχίζει να τολμά «ανανεώσεις» και νέες προσεγγίσεις.

Έτσι, ο Χάρτης των Γεύσεων «μετακομίζει» σε νέο, μεγαλύτερο και πιο ευρύχωρο χώρο, στο Συνεδριακό Κέντρο Ιωάννης Βελλίδης.

Χάρτης των Γεύσεων 2017
Σάββατο 2 & Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2017
Συνεδριακό Κέντρο Ιωάννης Βελλίδης, Θεσσαλονίκη

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μέρους της αναρτήσεως είτε ολόκληρης, με οποιαδήποτε μεταβολή του ανωτέρω κειμένου και χωρίς την παράθεση του απευθείας συνδέσμου στην ανάρτηση αυτή που είναι: www.simposio.news
Οι απόψεις των συντακτών είναι προσωπικές και το Simposio.news δεν φέρει καμία ευθύνη.
Το simposio.news επιφυλάσσεται για την άσκηση των νομίμων δικαιωμάτων του.