Μάγειρας… στην κουζίνα σας

Η τελευταία τάση στα χριστουγεννιάτικα δείπνα στην Μεγάλη Βρετανία είναι η μίσθωση ενός μάγειρα για να έρθει στο σπίτι σας και να κάνει όλη την προετοιμασία, το μαγείρεμα… και το πλύσιμο των πιάτων μετά!

Αλλά με τιμές από £ 89 έως £ 140 ανά άτομο, μπορεί να μην είναι η απάντηση σε κάθε εορταστική εκδήλωση για έναν οικοδεσπότη που θέλει να μην χάσει όλη την ημέρα στην κουζίνα.

Opening presents

Ωστόσο, αριθμοί ρεκόρ πλούσιων σε μετρητά, φτωχών σε χρόνο, Βρετανών αναμένεται να ακολουθήσουν το trend και να προσλάβουν έναν εξειδικευμένο μάγειρα για να κάνει όλη τη σκληρή δουλειά, ενώ οι οικοδεσπότες μπορούν να επικεντρωθούν στο άνοιγμα των δώρων, στην παρακολούθηση τηλεόρασης και στην γενική “καλοπέραση” των εορτών.

Turkey for Christmas dinner

Η υπηρεσία

Το La Belle Assiette, το οποίο προσφέρει αυτή την υπηρεσία, προμηθεύει έναν τοπικό μάγειρα και μια ποικιλία εορταστικών μενού για να διαλέξετε, ξεκινώντας από £ 89 ανά άτομο και φτάνοντας μέχρι και £ 140.

Το δείπνο μπορεί είναι από ένα παραδοσιακό γεύμα γαλοπούλας και γαρνιτούρας μέχρι και ένα γεύμα με μεσογειακό χαρακτήρα. Ο μάγειρας θα μιλήσει στον οικοδεσπότη πριν από τη μεγάλη μέρα για να μάθει περισσότερα για το μέγεθος της κουζίνας και των διαθέσιμων εγκαταστάσεων.

Και την επόμενη μέρα θα φροντίσει να προετοιμάσει το γεύμα, να το μαγειρέψει, να το σερβίρει και στη συνέχεια να καθαρίσει και να πλύνει τα πιάτα.

Elderly person doing post- Christmas washing

Μείωση χαμένου χρόνου

Με το 70% των Βρετανών να ισχυρίζονται ότι περνούν πέντε ή περισσότερες ώρες για την προετοιμασία της ετήσιας γιορτής, το σαφές πλεονέκτημα είναι ότι έτσι ξεφορτώνονται το άγχος και μπορούν να απολαύσουν ξέγνοιαστοι την γιορτή με την οικογένεια και τους φίλους τους.

Η La Belle Assiette δήλωσε: “Ένας αριθμός ρεκόρ των Βρετανών μας επιλέγει για την σίτιση του κατά την ημέρα των Χριστουγέννων, κυρίως λόγω των πιέσεων της προετοιμασίας και του μαγειρέματος.”

“Εξαιρετικό φαγητό, χρόνο με τους φίλους και την οικογένειά σας και χωρίς καθάρισμα. Είναι η καλύτερη δυνατή εορταστική εμπειρία που θα μπορούσατε να έχετε.”

Η υπηρεσία κοστίζει £ 39 ανά άτομο τις υπόλοιπες μέρες του χρόνου.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μέρους της αναρτήσεως είτε ολόκληρης, με οποιαδήποτε μεταβολή του ανωτέρω κειμένου και χωρίς την παράθεση του απευθείας συνδέσμου στην ανάρτηση αυτή που είναι: www.simposio.news
Οι απόψεις των συντακτών είναι προσωπικές και το Simposio.news δεν φέρει καμία ευθύνη.
Το simposio.news επιφυλάσσεται για την άσκηση των νομίμων δικαιωμάτων του.
ΜΕΣΩexpress.co.uk
Από μικρός λάτρης του φαγητού, έχει μία εμμονή με την ασιατική κουζίνα καθώς επίσης και με οτιδήποτε είναι φτιαγμένο από ζύμη.