Aν είστε ήδη ζυθολάτρης, η Ζυθογνωσία και ο υπέροχος κόσμος της μπίρας δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις. Αν, όμως, τώρα ανακαλύπτετε τις σύγχρονες εκδοχές της μπίρας ή ― Θεός φυλάξει! ― έχετε μείνει στα κουρασμένα ζυθο-κλισέ της περασμένης δεκαετίας, τότε οι σελίδες αυτές θα είναι για εσάς αποκαλυπτικές και θα σας οδηγήσουν, ελπίζουμε, σε μία συγκλονιστική επίσκεψη στη Ζυθογνωσία που θα γίνει στο Ζάππειο Μέγαρο και σε μία αλλαγή της στάσης σας απέναντι στην μπίρα!

Zythognosia Beer Festival

Η μικροζυθοποιία, που τα τελευταία χρόνια εξαπλώνεται ραγδαία σε όλη την υφήλιο, είναι ένα καταπληκτικό φαινόμενο που έχει φέρει τα πάνω κάτω στο χώρο της μπίρας. Είναι σίγουρο πως και στην Ελλάδα, σε μερικά χρόνια θα έχουμε να επιλέξουμε μεταξύ εκατοντάδων διαφορετικών, ελληνικών ζύθων, γιατί η συνεχής δημιουργία νέων προϊόντων είναι μέρος αναπόσπαστο της φιλοσοφίας της μικροζυθοποίησης. Ταυτόχρονα, οι παλιές και εδραιωμένες μπίρες, μπίρες ιστορικές και αγαπημένες, συνεχίζουν να μας γοητεύουν και να αποτελούν σταθερές αξίες. Για αυτόν το λόγο, η Ζυθογνωσία δεν είναι εκθέση μόνο για μικροζυθοποιίες αλλά για όλες τις καλές μπίρες, τις μπίρες εκείνες που μας ταξιδεύουν γευστικά και που έχουν πολλά να μας πουν.

Η εταιρεία Vinetum, που έφερε στην Ελλάδα τις εκθέσεις για το κρασί, εφαρμόζει πλέον την τεχνογνωσία της στην μπίρα, ένα προϊόν εξίσου ευγενές με τον οίνο, με αντίστοιχα πλούσια ιστορία και κουλτούρα.

Σας προσκαλούμε να μας επισκεφθείτε το Σάββατο 14 και την Κυριακή 15 Οκτωβρίου στο Ζάππειο Μέγαρο, στο κέντρο της Αθήνας, για να απολαύσετε μαζί μας τις πιο όμορφες και συναρπαστικές μπίρες που κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά.

Η Ζυθογνωσία είναι η μοναδική έκθεση που οργανώνεται στην Ελλάδα αφιερωμένη στις μικροζυθοποιίες και στις premium μπίρες. Αν αγαπάτε την μπίρα και θέλετε να ανακαλύψετε νέες γεύσεις έχετε έρθει στο σωστό μέρος!

Η Ζυθογνωσία ξεκίνησε το 2014 και κατόρθωσε από την πρώτη στιγμή να συγκεντρώσει, για πρώτη φορά στην Ελλάδα και στον ίδιο χώρο, τις περισσότερες μικροζυθοποιίες της χώρας μας καθώς και τις πιο εκλεκτές και δημοφιλείς μπίρες εισαγωγής. Το 2015 επαναλάβαμε με ακόμα μεγαλύτερη επιτυχία το εγχείρημα και το 2016 τριτώσαμε την επιτυχία με την έκθεση να απογειώνεται σε ενδιαφέρον και σε επισκεψιμότητα. Φέτος, επιστρέφουμε στο Ζάππειο Μέγαρο με μια Ζυθογνωσία που σας υποσχόμαστε θα είναι πιο συναρπαστική από κάθε άλλη φορά!

Στόχος μας ήταν και παραμένει να σας φέρουμε κοντά στις υπέροχες γεύσεις της μπίρας, να σας προ(σ)καλέσουμε να εξερευνήσετε το μαγικό της κόσμο και να αποδομήσουμε το μύθο που θέλει την κατανάλωσή της να γίνεται μόνο το καλοκαίρι. Απ’ όλα τα αλκοολούχα ποτά η μπίρα είναι η πιο άγνωστη και παρεξηγημένη! Ελάτε στη Ζυθογνωσία και θα εκπλαγείτε ―ακόμα κι αν νομίζετε πως ξέρετε από μπίρα.

Zythognosia Beer Fest
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μέρους της αναρτήσεως είτε ολόκληρης, με οποιαδήποτε μεταβολή του ανωτέρω κειμένου και χωρίς την παράθεση του απευθείας συνδέσμου στην ανάρτηση αυτή που είναι: www.simposio.news
Οι απόψεις των συντακτών είναι προσωπικές και το Simposio.news δεν φέρει καμία ευθύνη.
Το simposio.news επιφυλάσσεται για την άσκηση των νομίμων δικαιωμάτων του.