Με επιτυχία και φέτος έκλεισε η αυλαία του Beer Festival Θεσσαλονίκης(photos)

thessaloniki beer festival

Thessaloniki Beer Festival 2019

*Φωτογραφίες: Άννα Σουφλέρη

Χιλιάδες φίλοι της μπύρας επισκέφθηκαν τον προαύλιο χώρο της ΔΕΘ – TIF Helexpo όπου πραγματοποιήθηκε με επιτυχία για 3η συνεχόμενη χρονιά το Beer Festival Θεσσαλονίκης.

Μετά τη επιτυχία των τριών χρόνων το Φεστιβάλ είναι πλέον ένα ετήσιο γεγονός το οποίο έχει γίνει πια θεσμός και οι λάτρεις της καλής μπύρας έχουν τη δυνατότητα να έχουν μια γευστική εμπειρία ποιοτικού ζύθου από άριστα ζυθοποιεία της Ελλάδας.

thessaloniki beer festival 2019Στις 4 μέρες που διήρκεσε το καινοτόμο beer festival, συμμετείχαν πολλά ποιοτικά ζυθοποιεία καθώς και επιχειρήσεις με Street Food για να συνοδεύσουν το κάθε  είδος μπύρας. Εκτός από τα γεμάτα μπύρα ποτήρια και τα νόστιμα εδέσματα ο κόσμος διασκέδασε και με τα μουσικά προγράμματα γνωστών καλλιτεχνών.

Είναι ευτύχημα που τα τελευταία χρόνια  πραγματοποιούνται στην Θεσσαλονίκη αξιόλογα-καινοτόμα φεστιβάλ που εκτός από διασκέδαση και απόλαυση προσφέρουν πνοή στην αγορά και προβάλουν Ελληνικές εταιρείες.

thessaloniki beer festival 2019thessaloniki beer festival 2019thessaloniki beer festival 2019thessaloniki beer festival 2019thessaloniki beer festival 2019thessaloniki beer festival 2019thessaloniki beer festival 2019thessaloniki beer festival 2019thessaloniki beer festival 2019thessaloniki beer festival 2019

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μέρους της αναρτήσεως είτε ολόκληρης, με οποιαδήποτε μεταβολή του ανωτέρω κειμένου και χωρίς την παράθεση του απευθείας συνδέσμου στην ανάρτηση αυτή που είναι: www.simposio.news
Οι απόψεις των συντακτών είναι προσωπικές και το Simposio.news δεν φέρει καμία ευθύνη.
Το simposio.news επιφυλάσσεται για την άσκηση των νομίμων δικαιωμάτων του.